Sfarsit de an 2009...

|




Ne apropiem de sfarsitul unui an care a fost plin de evenimente.Din pacate , nu ne putem lauda cu mari realizari ,ne consolam cu ideea ca avem pe cine sa dam vina...pe criza.
Au fost si alegeri prezidentiale in care romanii s-au impartit in aproximativ doua tabere egale la turul 2 ,iar de castigat au castigat ...tot ei.Vorba aia :"Vin ai nostri, pleaca ai nostri,noi ramanem tot ca prostii!"
Nationala de fotbal a Romaniei ne-a dezamagit profund ,ajungand sa dispute asa-zise derbyuri cu Insulele Feroe la coada clasamentlui!Singura consolare ,Unirea Urziceni,care sa fim sinceri, a depasit toate asteptarile.
In viata de zi cu zi romanii de rand duc din ce in ce mai greu in spate o povara care se numeste CRIZA .Ce se vede in 2010? In primul rand am fost anuntati de guvernantii nostri sa mai strangem un pic cureaua.Acum ma gandesc ca unii romani au ajuns sa tot stranga cureaua incat nu vor mai avea ce strange,poate doar cureaua de pe ceasul de la mana.
Dar cum se zice ,speranta moare ultima, asa ca , sa nu fim pesimisti si sa privim inainte.Un An Nou cat mai imbelsugat !

                                                                                      by 
PUNGASUL

0 comentarii: