VIDEO

Concertul susţinut de Alphaville şi Bad Boys Blue, reprogramat pe 28 martie


Concertul "Back to the '80s", pe care trupele Alphaville şi Bad Boys Blue urmau să-l susţină la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe 13 octombrie, a fost reprogramat pe 28 martie, la Sala Palatului, se arată pe site-ul Kompas Events, organizator al evenimentului.









Daca doriti bilete,acestea pot fi cumpărate din punctele de vânzare Eventim din librăriile Cărtureşti, magazinele Germanos şi Vodafone sau online, de pe site-urile www.eventim.ro, www.vreaubilet.ro şi www.bilete.ro. Acestea au preţurile de 40, 60, 80, 100, 120 şi 150 de lei, în funcţie de locurile ocupate în sală. De asemenea, vor exista şi bilete VIP, care includ locuri situate în Loja Oficială, o întâlnire cu artiştii în culise şi două CD-uri ale acestora, cu autografe.
"Forever Young", "Big in Japan" şi "Sounds Like a Melody" sunt câteva dintre hiturile trupei Alphaville care încă se bucură de difuzări la posturile radio.
Ultimul concert susţinut de formaţia Alphaville în România a fost pe 5 aprilie 2008.
Alphaville este o trupă germană de synthpop-rock, care s-a bucurat de o mare popularitate în anii '80. Membrii fondatori ai acesteia sunt Marian Gold, Bernhard Lloyd şi Frank Mertens. Trupa s-a intitulat iniţial Forever Young, la fel ca şi single-ul ei de debut. În 2008, formaţia a realizat un remix al piesei "Forever Young", care a urcat pe primul loc în topurile oficiale australiene.




Un fenomen ciudat se intampla in Romania. Mai precis este vorba de un sector de drum in care masina se deplaseaza in rampa cu motorul oprit, iar obiecte sferice se rostogolesc...la deal!

Zona este in Cavnic ,Maramures, si daca ajunge-ti pe acolo si nu este convingator fenomenul astept comentariile voastre . Deasemenea ,care ati trecut pe acolo puteti confirma.