STIRI

Fergie, solista trupei Black Eyed Peas, dans cu sânii la vedere !


Fergie, solista trupei Black Eyed Peas, pe care telespectatorii MTV o pot vedea la "MTV Idol" pe 6 ianuarie, a avut, în timpul filmărilor la musicalul "Nine", probleme cu corsetul, sânii artistei ieşind la vedere de câte ori aceasta dansa mai zbuciumat. 



Designerul de costume a trebuit să îi creeze artistei un nou corset, care să o ferească de astfel de probleme.








Anchetatori ai DIICOT şi ai Poliţiei au descins, duminică 27 decembrie 2009, în 45 de locuri din Bucureşti, Ilfov şi alte judeţe ale ţării, a precizat procurorul şef Codruţ Olaru, adăugând că luni va fi o conferinţă de presă pe acest subiect.
În noaptea de 27 spre 28 ianuarie 2009, au fost furate 62 de arme militare şi alte obiecte (accesorii armament) din depozitul UM 01895 Bucureşti, situat în incinta UM 01916 Ciorogârla.
La exact 11 luni de la acest eveniment au fost gasite 27 de arme din cele 62 furate.Mai multe persoane au fost retinute.


      




Un sfat pentru multi utilizatori paypal care fac o greseala destul de mare.Astfel , atunci cand isi fac un cont  paypal  utilizeaza o parola pe care o folosesc frecvent si pe alte site-uri.Fratilor !!! Pentru paypal utilizati o parola unica care sa nu o mai utilizati pe alte site-uri.De exemplu va inscrieti pe un site cu o parola pe care ati folosit-o si la paypal.Un admin sau un moderator al site-ului respectiv va poate afla parola si isi zice : " Oare  nu  foloseste aceste date si la paypal ,ia sa incerc ! " Si asa va treziti fara bani in cont !